Zaterdag 19 oktober 2024
om 16:00 uur
Kasteel Duras te Sint-Truiden
gepubliceerd op 23 september 2024
Presentatie ‘Een koningsdrama’ van Bob Duijvestijn

Onlangs verscheen bij Uitgeverij Verloren het boek Een koningsdrama. Het huwelijk van koning Willem I met gravin Henriette d’Oultremont op basis van hun brieven van Bob Duijvestijn. Meer over deze uitgave kunt u hier lezen.

Op zaterdagmiddag 19 oktober zal in kasteel Duras te Sint-Truiden het boek officieel worden gepresenteerd. Kasteel Duras is de stamzetel van Charles d’Oultremont, de oudste broer van Henriette.

De presentatie begint om 16.00 uur en zal ongeveer een lesuur (50 minuten) duren. Uiteraard bestaat voor de genodigden de mogelijkheid, vragen te stellen en/of aanvullingen te geven. Aan het einde zal de auteur van het boek ook nog een koppig geheim te onthullen. Na de presentatie kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, het boek aanschaffen en laten signeren.

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd deze presentatie bij te wonen. Graag aanmelden via bobduijvestijn@gmail.com. Wilt u bij de aanmelding aangeven, met hoeveel personen je aanwezig wilt zijn in verband met de beperkte ruimte.